Skye - Nygammal medlem

Berätta om dig och ditt. Trådnamn börjar med forumnick!
Är ett bra sätt att säga hej och att du har anslutit till forumet.
Meddelande
Författare
Användarvisningsbild
Skye
125cc
125cc
Inlägg: 154
Ålder: 48
Blev medlem: maj 2017
Hoj: XL1000 -08, LC4-98
Ort: Ryggebol
Kontakt:

Skye - Nygammal medlem

#1 Inläggav Skye » tis 23 maj 2017, 01:28

Många känner mig sen förut, en del är nya bekantskaper. Fått pris i Guld från forumet att tagit det till en ny nivå och utvecklat det men har inte social kompetens.

Såvida, det inte handlar om att ge och ta. Ser inte forumet som ett facebook där man delar en bild och talar om hur fantastisk duktig man är på att filma, visa en bild på en snygg lösning hur du ger uppmärksamhet åt din hoj eller jag har mest polare i klassen.

Jag delar med mig hur jag gör, visar med instruktioner och bilder hur jag installerat inköpet från ebay, aliexpress etc. Hur jag får min XL-maskin att få lite högre prestanda utan att jag är en mc mekaniker. Jag öppnar och tittar, är det nåt jag kan ge mig på eller skall jag lämna det till verkstad. Mycket faktiskt har visat sig att det är normal teknik och kollar in youtube, googlar etc innan jag delar det på min blogg för den i mitt tycke enklaste installationen.
Jag har svårt för skryt, jag delar för att folk inom forumet skall hitta enkla och billiga lösningar. En del visar bara bilder och vill ha likes.. + en massa smileys för man har brist på ord hur nöjd man är. Frågan är: Hur hjälper det andra?

Likaså är det när gemene man ställer en fråga till forumet. Försök att vara övertydlig om problemet, jag kan bara gissa men suger energi har jag märkt och det gjorde att jag tog en timeout. Blev för hjälpsam om att ALLA skulle lyckas med att få sin hoj duglig att jag själv inte orkade få ordning på mina egna problem.
För vem vågar svara på mina frågor? Kan jag borra i svingen för att fästa min dual-injector på scottoilern? Så att den verkligen sitter fast och inte rör sig?

En del kallar mig Mr Varadero, trots att det finns de som kan det mekaniska bättre men jag gillar att uppfinna, hitta lösningar och få det så billigt som möjligt, och delar med mig på min blogg. http://varadero.skye.se
Gör reklam för http://XL-forum.se
Var jag en träffar på en äventyrshoj i Hondas segment, så frågar jag alltid om de känner till Xl-forum. För även de enklaste tips är nåt de antingen googlat på eller så är det helt ovidkommande. Förr eller senare, kommer problem som det svaras på bara frågan ställs, gärna då utförligt då 3 problem kan ha ursprung i ett

Jag skippar det sociala, dyker upp när det känns rätt och hejar jag inte så är du helt enkelt en sån person som gett personangrepp men bakom ryggen istället för att reda ut ett problem. Då känns det som det kvittar, den medlemmen har inte det rätta XL-virket utan låter ett problem bli världskrig
Jag kan inte be om ursäkt om problem jag inte vet om, hur du än spritt det till övriga medlemmar. Därför lämnade jag XL-forum

Få höra att man är en polizei och inte ens får försvara sig, eller ge råd hur man lägger upp en tur, som råd, inte anvisning och klassas som idiot.
Falska människor har jag inget för och då faller faktiskt "Sveriges trevligaste Forum" genast
Det går att vara trevlig men att bibehålla stämning, att säga sin åsikt har varje människa rätt att göra. Bara det går att argumentera, har inget med social kompetens att göra, bara en människas rättighet. Svårdomar dock leder ingen vart

Sakliga argument, så löser vi det mesta.
Admin har ju aldrig fel, och det är en signatur som inte passar sig när det skall vara medlare. Nåt att tänka på..

jahopp, det var min presentation men eftersom jag inte litar på någon. Så är det svårt att ge enkla svar. Alltid nån som retar sig.. Trots att de bara vill ha social gemenskap och inte vågar svara på en enda installation i rädsla för att ha fel. Är bättre att ge ett svar som kan leda till nåt men att svara.
"jag kan inte, men finns säkert nån som vet" ? + smiley smiley smiley

Jag kommer svara på det jag tycker har innebörd

Användarvisningsbild
AndersG
250cc
250cc
Inlägg: 300
Blev medlem: mars 2014
Hoj: Transalp xl600v -87
Ort: Stavsnäs, isch

Re: Skye - Nygammal medlem

#2 Inläggav AndersG » tis 23 maj 2017, 08:37

Välkommen tillbaka @Skye!

Användarvisningsbild
Ralf-FIN
Council - Moderator
Council - Moderator
Inlägg: 1900
Ålder: 50
Blev medlem: maj 2012
Hoj: KTM 990 Adventure R -10
Ort: Vasa / Finland
Kontakt:

Re: Skye - Nygammal medlem

#3 Inläggav Ralf-FIN » tis 23 maj 2017, 10:33

Hej på dig igen Skye och välkommen tillbaka. Jo de flesta av oss aktiva här känner dig och är medvetna och tacksamma för det du bidragit med under forumets historia.

Men nu ska du läsa, och dessutom läsa noggrant och jag rekommenderar verkligen nu att du tar till dig vad jag skriver!

För att få sammanhanget lite mera lättförstått så ska jag lämna din text och ge svar efteråt i fet stil.

”Såvida, det inte handlar om att ge och ta. Ser inte forumet som ett facebook där man delar en bild och talar om hur fantastisk duktig man är på att filma, visa en bild på en snygg lösning hur du ger uppmärksamhet åt din hoj eller jag har mest polare i klassen.”

För medlemmarna i dethär forumet så spelar det ingen roll hur du ser på forumet. Det är inte dina regler som gäller och här är alla välkomna med sina bidrag. Alla är inte tekniskt kunniga och kan eller vill man bara visa sina grejer här, så är man välkommen att göra det så mycket man vill. Det finns kategorier för just det ändamålet och ju fler som delar med sig, ju större är chansen att andra får inspiration att göra detsamma.

"Jag delar med mig hur jag gör, visar med instruktioner och bilder hur jag installerat inköpet från ebay, aliexpress etc. Hur jag får min XL-maskin att få lite högre prestanda utan att jag är en mc mekaniker. Jag öppnar och tittar, är det nåt jag kan ge mig på eller skall jag lämna det till verkstad. Mycket faktiskt har visat sig att det är normal teknik och kollar in youtube, googlar etc innan jag delar det på min blogg för den i mitt tycke enklaste installationen.
Jag har svårt för skryt, jag delar för att folk inom forumet skall hitta enkla och billiga lösningar. En del visar bara bilder och vill ha likes.. + en massa smileys för man har brist på ord hur nöjd man är. Frågan är: Hur hjälper det andra?"

Det är både trevligt och upplysande att du tar dig tid att göra saker ordentligt och det är säkert uppskattat att du bidrar med detaljer som kan vara nyttiga för andra som vill förbättra sin hoj. Du skriver att du har svårt för skryt och joo det har vi väl alla. Samtidigt ifrågasätter du och kommenterar andras motiv för att dela med sig, det vet du knappast någonting om och att visa upp vad man har på ett forum avsett för just det ändamålet kan knappast kategoriseras som skryt.
Det står inte skrivet i nån regel att alla inlägg måste hjälpa andra, det finns flera kategorier på forumet som ligger långt ifrån det syftet. Tvärtom så är mångfalden av inlägg en positiv sak och man vet aldrig vad som kan inspirera andra.


"Likaså är det när gemene man ställer en fråga till forumet. Försök att vara övertydlig om problemet, jag kan bara gissa men suger energi har jag märkt och det gjorde att jag tog en timeout. Blev för hjälpsam om att ALLA skulle lyckas med att få sin hoj duglig att jag själv inte orkade få ordning på mina egna problem.
För vem vågar svara på mina frågor? Kan jag borra i svingen för att fästa min dual-injector på scottoilern? Så att den verkligen sitter fast och inte rör sig?"

Här beskriver du igen din personliga uppfattning utifrån hur DU tycker att andra borde göra på forumet. Inga såna här saker har uppfattats som nåt problem den senaste tiden, och ser man nån som frågar nåt så är den naturliga proceduren att vänligt upplysa vad som redan finns. Ser det som totalt onödigt att blåsa upp detta som ett problem då det absolut inte är det.

"En del kallar mig Mr Varadero, trots att det finns de som kan det mekaniska bättre men jag gillar att uppfinna, hitta lösningar och få det så billigt som möjligt, och delar med mig på min blogg. http://varadero.skye.se
Gör reklam för http://XL-forum.se
Var jag en träffar på en äventyrshoj i Hondas segment, så frågar jag alltid om de känner till Xl-forum. För även de enklaste tips är nåt de antingen googlat på eller så är det helt ovidkommande. Förr eller senare, kommer problem som det svaras på bara frågan ställs, gärna då utförligt då 3 problem kan ha ursprung i ett"

Det är ingen slump att du har respekt för ditt kunnande om Varaderon och dina bidrag har värderats högt här. Tyvärr säger det väl då mera om dina motiv och vilja att faktiskt hjälpa andra då du raderade samtliga inlägg då du lämnade forumet här tidigare.

"Jag skippar det sociala, dyker upp när det känns rätt och hejar jag inte så är du helt enkelt en sån person som gett personangrepp men bakom ryggen istället för att reda ut ett problem. Då känns det som det kvittar, den medlemmen har inte det rätta XL-virket utan låter ett problem bli världskrig
Jag kan inte be om ursäkt om problem jag inte vet om, hur du än spritt det till övriga medlemmar. Därför lämnade jag XL-forum"

Det faktum att du mer eller mindre konstant ägnat dig åt “fejdande” med ett antal medlemmar borde ge dig en vink om att felet kanske inte helt ligger i att andra bara vill jävlas med dig hela tiden. Det krävs som alla vet två parter för att strida och du om någon tycks helt sakna förmågan att gräva ner stridsyxan och som vuxet folk prata ut och gå vidare. Man kommer långt här i livet med lite ödmjukhet och allt blir lite lättare om man istället för att hela tiden söka konflikt då lägger energin på att försöka komma sams. Vi har i motsats till vad vi vill tro inte alltid rätt.


"Få höra att man är en polizei och inte ens får försvara sig, eller ge råd hur man lägger upp en tur, som råd, inte anvisning och klassas som idiot.
Falska människor har jag inget för och då faller faktiskt "Sveriges trevligaste Forum" genast
Det går att vara trevlig men att bibehålla stämning, att säga sin åsikt har varje människa rätt att göra. Bara det går att argumentera, har inget med social kompetens att göra, bara en människas rättighet. Svårdomar dock leder ingen vart"

Ja du skriver själv att det går att vara trevlig och det är helt riktigt. Rannsakar du lite dig själv så inser du kanske att du har en del att lära precis som en del andra. Att dra upp gammalt groll leder absolut ingen vart och denhär texten är bara ännu ett exempel på att du har svårt att släppa saker och händelser. Mitt råd är att fundera lite på vad som sagts och vari det gick fel och pröva en annan approach nästa gång med en lite positivare vinkel. Det brukar lösa saker och plötsligt så inser man att det faktiskt fungerar och att det finns viktigare saker här i världen än att sitta och sura för gamla småa skitsaker och att man gjort av med en hel del energi helt i onödan. Detta kan rekommenderas till samtliga inblandade i eventuella fejder, den man som tar det första steget till att komma sams är den som i mina ögon är den större personen och som förtjänar tillbörlig respekt


"Sakliga argument, så löser vi det mesta.
Admin har ju aldrig fel, och det är en signatur som inte passar sig när det skall vara medlare. Nåt att tänka på.."

Håller 100% med att sakliga argument löser det mesta.
Admin är också människor så knappast har vi alltid rätt, saklig kritik kan vi också ta och vi försöker enligt bästa förmåga att bättra oss när det finns orsak, vi försöker också ha en ödmjuk attityd och absolut aldrig döma nån utifrån våra egna antaganden, det är tyvärr en fälla som du alltför ofta faller i och tyvärr så ställer de antaganden till det och det resulterar då i problem.


"jahopp, det var min presentation men eftersom jag inte litar på någon. Så är det svårt att ge enkla svar. Alltid nån som retar sig.. Trots att de bara vill ha social gemenskap och inte vågar svara på en enda installation i rädsla för att ha fel. Är bättre att ge ett svar som kan leda till nåt men att svara.
"jag kan inte, men finns säkert nån som vet" ? + smiley smiley smiley"

Avsaknad av tillit brukar sällan bädda för goda förhållanden och jag beklagar att det är på det viset. Igen så går du i fällan med att döma folk och vad de vill utifrån dina egna antaganden och det skapar precis den negativa inställning som hela tiden ställer till det.
Jag lever livet i tron att ärlighet varar längst. Jag har alltid sagt vad jag tycker om saker och ting och skitsnack bakom ryggen på folk är något av det värsta jag vet. Har man inte modet att säga till folk vad man tänker och tycker så kan man lika gärna krypa tillbaka till sin sandlåda och hålla käften.

Du är varmt välkommen tillbaka som medlem och jag ser personligen fram emot att träffas igen under glada förhållanden, men jag hoppas och rekommenderar starkt att du lägger dina fejder bakom dig nu och accepterar forumet med dess regler som det fungerar idag.


Jag kommer svara på det jag tycker har innebörd

Sakliga svar emotses och uppskattas. Personliga påhopp och annat skitsnack accepteras INTE. Har man bara negativa saker att komma med så kan man lika bra lämna sitt inlägg oskrivet

Admin/ Ralf
"Bra omdöme får man av erfarenhet... och erfarenhet får man av dåligt omdöme"

Användarvisningsbild
Troberg
50cc
50cc
Inlägg: 73
Ålder: 26
Blev medlem: mars 2017
Hoj: XL 600V Transalp -98
Ort: Stockholm

Re: Skye - Nygammal medlem

#4 Inläggav Troberg » tis 23 maj 2017, 16:47

Hej skye och välkommen tillbaka!

Jag har tidigare, ett flertal gånger snubblat in på trådar där du tidigare tydligen kommit med lösningar och tips om sådant jag själv undrat, men då dina inlägg saknats så jag jag inte kunnat ta del av dem.

Jag hoppas du kommer vara glad av att vara tillbaka på forumet och återigen kan visa och berätta om alla smarta lösningar och tips du har och kan.

Jag har tyvärr inte mycket erfarenheter av mc än då jag bara ägt min transalp i 2 månader och håller på att ta körkortet men jag lär mig gärna nytt och vill du se ett problem från en annan synvinkel så hjälper jag gärna till!

Hälsningar Mikael

Skickat från min VIE-L09 via Tapatalk

Användarvisningsbild
Ivar
1200cc
1200cc
Inlägg: 2311
Ålder: 47
Blev medlem: augusti 2014
Hoj: Xl1000VA-07
Ort: Tungelsta / Stockholm

Re: Skye - Nygammal medlem

#5 Inläggav Ivar » tis 23 maj 2017, 20:37

@Skye

Glad du är tillbaks kompis :hug:
Ses sen i sommar.
Let's be careful out there

Användarvisningsbild
Jimmy.s
700cc
700cc
Inlägg: 721
Ålder: 40
Blev medlem: juni 2011
Hoj: Hojlös
Ort: Huskvarna

Re: Skye - Nygammal medlem

#6 Inläggav Jimmy.s » tor 01 jun 2017, 21:55

Välkommen tillbaka :)

Användarvisningsbild
Skye
125cc
125cc
Inlägg: 154
Ålder: 48
Blev medlem: maj 2017
Hoj: XL1000 -08, LC4-98
Ort: Ryggebol
Kontakt:

Re: Skye - Nygammal medlem

#7 Inläggav Skye » fre 09 jun 2017, 00:42

Ralf-FIN skrev:Hej på dig igen Skye och välkommen tillbaka. Jo de flesta av oss aktiva här känner dig och är medvetna och tacksamma för det du bidragit med under forumets historia.

Sakliga svar emotses och uppskattas. Personliga påhopp och annat skitsnack accepteras INTE. Har man bara negativa saker att komma med så kan man lika bra lämna sitt inlägg oskrivet

Admin/ Ralf


Jag har läst ditt svar och det är alltid olika inom hur inlägg utan en konversation i bemötande tolereras.

Mitt inlägg skrevs i affekt, i ledsamhet. Jag har gett allt till det här forumet. Aningens påverkad då det är då jag reflekterar och låter känslorna ta över.
My bad men inget jag skäms över utan jag hade sagt det öppet till folk om de hade varit närvarande, vissa tål bara inte att höra sanningen..

..och jag hade önskat att folk var lika raka mot mig. Då kan jag ta det till mig och säga ursäkta, kanske la upp det på fel sätt. Istället för att gå bakom ryggen och snacka skit i det det "round table of XL-Forum"

Vem släpper in folk i det närmaste, vem lär känna någon på rikigt, eller är det bara ytligt?

Jag gav och i slutet kände jag mig mest bara utnyttjad. Det är väl bra att Skye talar om hur hojen fungerar, så kan vi andra bara skriva smileys eller skryta om inköp, där bara närmaste kretsen fick info i var det hittades dylik produkt eller hur går till väga för att föra det själv.

@ralf-fin eller @ralf-ktm, du är en av få människor jag hyser respekt för av den anledning att du reagerar öppet och inte hymlar. Resten går gärna offside och diskuterar inom...
Så länge ingen står för sina åsikter men kan diskutera andra privat, är tyvärr inte den värld jag lever i. Jag vill ha kritik om jag gör fel, hur skall jag annars veta det. Men när man bara får påhopp för att skydda XL-Forum, när troll gärna vill ta över verksamheten för de är häftiga, fanns det bara en som opponera sig.

Fegt, och därför lät jag min kunskap på forumet raderas. Jag kunde ingenting om hojen 2009, tog fasta på information och vidarebefordra den.
Hade önskat att fler hade samma intresse för hojen istället för tycka att smileys gav större social kompetens

Edit:

Vissa inlägg som jag skrivit hade alltså betydande roll för forumet och när dem försvann, försvann och oxå väsentliga svar.
Ja, ett forum består inte av en medlem utan flera befintliga. Det är det som verkar ihop och får ett forum levande med "Sveriges trevligaste forum" attityd att alla är välkomna.

Fler får alltså verka för att forumet ska behålla den attityden, fler får förklara hur det ligger till
Sen kan ni vara jätteförbannade, vafan, det ska inte bara vara jag som får till att det lever och kunskapsbasen försvann.
Många kan lika mycket men kan bara ge en smiley eller verka på facebook i "likes"

Därför läser jag nu hellre många felaktiga svar än att svara för många av er bara söker social gemenskap, hellre än att skapa funktionalitet.
Kan låta kaxigt men för mig tog det så mycket energi att söka svar på google. Det blev bara för mycket så jag gav upp. Mådde inte bra men vem bryr sig om det.. Jag försökte hålla forumet levande men orkade inte i allt rens om ovidkommande

viewtopic.php?f=32&t=3289

Ralf-FIN skrev:Personliga påhopp och annat skitsnack accepteras INTE.


Jag har veterligen inte gett några personliga påhopp i denna tråd. Dem som tar åt sig, är det väl befogat då..
I andra trådar ja, men jag har oxå fått min dos för att försvara mig själv och min syn på forumet. Tyvärr var jag då utan fler admins att kunna ta det coolt, utan jag reagerade direkt.
Polisanmäld då det togs skärmdumpar på mina svar, då användaren var raderad.
Många som tyckte att vem som helst fick skriva svar och förolämpa medlemmar. (gällde bara vissa)
Några jämförde någon vid Hitler och diktator för att man inte fick campa fritt och jag medlade
Idag är jag Hitler.. tack för den..

Så Hitler rensade sina inlägg för den obönhörliga otacksamhet som råder, å så finns det mage till att va fan tog Hitler bort sina inlägg.
Gäller att välja sina ord och ät inte upp handen som får verksamheten att fungera..

Nu är det upp till andra att hjälpa andra, något som tyvärr inte som kommer att hända, då de flesta är mest självupptagna i att få likes för en liten bild eller smiley

Alltså märker jag att jag inte har har med detta forum att göra, att registrera sig igen blev fel.

Jag är förbannad på vissa och kan inte hålla tillbaka.

Lycka till er nya medlemmar som söker info, hoppas ni får svar.
Jag och XL-Forum som var min baby funkade inte och detta blir mitt sista svar,
Kommer ändå, vilken XL-maskin som finns alltid att rekommendera forumet med dekaler

Ciao

Användarvisningsbild
Ralf-FIN
Council - Moderator
Council - Moderator
Inlägg: 1900
Ålder: 50
Blev medlem: maj 2012
Hoj: KTM 990 Adventure R -10
Ort: Vasa / Finland
Kontakt:

Re: Skye - Nygammal medlem

#8 Inläggav Ralf-FIN » fre 09 jun 2017, 16:06

Jag har läst ditt svar och det är alltid olika inom hur inlägg utan en konversation i bemötande tolereras.

Jag ska ännu en gång bemöta ditt svar men sen sätter vi punkt för denhär debatten. Jag gjorde min ståndpunkt väldigt klar i mitt förra svar. Som tidigare låter jag din text stå kvar och mitt svar i fet stil.

Mitt inlägg skrevs i affekt, i ledsamhet. Jag har gett allt till det här forumet. Aningens påverkad då det är då jag reflekterar och låter känslorna ta över.
My bad men inget jag skäms över utan jag hade sagt det öppet till folk om de hade varit närvarande, vissa tål bara inte att höra sanningen..

Jag har förståelse för din personliga frustration och hur saker och ting har utvecklat sig, men jag upprepar att nu är det dags att lösa detta som vuxna människor. Eftersom tröskeln är hög att ta tag i det så ser vi till att så sker nu.

..och jag hade önskat att folk var lika raka mot mig. Då kan jag ta det till mig och säga ursäkta, kanske la upp det på fel sätt. Istället för att gå bakom ryggen och snacka skit i det det "round table of XL-Forum"

Kan så vara att det ska sökas bättring på annat håll också. Det finns inget "round table of XL-forum" och alla förtjänar att behandlas lika. Man må önska att saker och ting gjorts och sagts annorlunda i det förgångna, det har man önskat själv åtskilliga gånger, tyvärr fungerar det inte så utan då får man ta tag i saker och ting och se framåt istället. That's the grown-up way to do it!

Vem släpper in folk i det närmaste, vem lär känna någon på rikigt, eller är det bara ytligt?

Jag gav och i slutet kände jag mig mest bara utnyttjad. Det är väl bra att Skye talar om hur hojen fungerar, så kan vi andra bara skriva smileys eller skryta om inköp, där bara närmaste kretsen fick info i var det hittades dylik produkt eller hur går till väga för att föra det själv.

Det är din personliga uppfattning och ditt antagande om andras motiv. Sluta anta och acceptera att folk gör som de gör. Så är det överallt med allting här i livet. Då du gjort det så blir det lättare lovar jag.

@ralf-fin eller @ralf-ktm, du är en av få människor jag hyser respekt för av den anledning att du reagerar öppet och inte hymlar. Resten går gärna offside och diskuterar inom...
Så länge ingen står för sina åsikter men kan diskutera andra privat, är tyvärr inte den värld jag lever i. Jag vill ha kritik om jag gör fel, hur skall jag annars veta det. Men när man bara får påhopp för att skydda XL-Forum, när troll gärna vill ta över verksamheten för de är häftiga, fanns det bara en som opponera sig.


Fortfarande Ralf-Fin *thumb_up* och personligen så uppskattar jag att du har den uppfattningen om mig. För många som inte känner mig så upplevs jag stundom för lite väl rättfram. Vad gäller prat bakom ryggen på folk så gjorde jag det klart i mitt förra svar.


Fegt, och därför lät jag min kunskap på forumet raderas. Jag kunde ingenting om hojen 2009, tog fasta på information och vidarebefordra den.
Hade önskat att fler hade samma intresse för hojen istället för tycka att smileys gav större social kompetens

Ja vi har alla kanske en uppfattning om hur Forumet borde vara, du har dina poänger men så har även andra. Vi får kompromissa för att komma överrens och försöka följa reglerna så gott det går.Precis som med allt annat här i livet då det är flera människor inblandade i något.


Edit:

Vissa inlägg som jag skrivit hade alltså betydande roll för forumet och när dem försvann, försvann och oxå väsentliga svar.
Ja, ett forum består inte av en medlem utan flera befintliga. Det är det som verkar ihop och får ett forum levande med "Sveriges trevligaste forum" attityd att alla är välkomna.

Fler får alltså verka för att forumet ska behålla den attityden, fler får förklara hur det ligger till
Sen kan ni vara jätteförbannade, vafan, det ska inte bara vara jag som får till att det lever och kunskapsbasen försvann.
Många kan lika mycket men kan bara ge en smiley eller verka på facebook i "likes"

Därför läser jag nu hellre många felaktiga svar än att svara för många av er bara söker social gemenskap, hellre än att skapa funktionalitet.
Kan låta kaxigt men för mig tog det så mycket energi att söka svar på google. Det blev bara för mycket så jag gav upp. Mådde inte bra men vem bryr sig om det.. Jag försökte hålla forumet levande men orkade inte i allt rens om ovidkommande

Jag har veterligen inte gett några personliga påhopp i denna tråd. Dem som tar åt sig, är det väl befogat då..
I andra trådar ja, men jag har oxå fått min dos för att försvara mig själv och min syn på forumet. Tyvärr var jag då utan fler admins att kunna ta det coolt, utan jag reagerade direkt.
Polisanmäld då det togs skärmdumpar på mina svar, då användaren var raderad.
Många som tyckte att vem som helst fick skriva svar och förolämpa medlemmar. (gällde bara vissa)
Några jämförde någon vid Hitler och diktator för att man inte fick campa fritt och jag medlade
Idag är jag Hitler.. tack för den..

Så Hitler rensade sina inlägg för den obönhörliga otacksamhet som råder, å så finns det mage till att va fan tog Hitler bort sina inlägg.
Gäller att välja sina ord och ät inte upp handen som får verksamheten att fungera..

Nu är det upp till andra att hjälpa andra, något som tyvärr inte som kommer att hända, då de flesta är mest självupptagna i att få likes för en liten bild eller smiley

Nu kör du igång samma visa igen. Släpp det, kom över det och gå vidare!! Jag skrev vad som behövde sägas i mitt förra svar.

Alltså märker jag att jag inte har har med detta forum att göra, att registrera sig igen blev fel.

Jag är förbannad på vissa och kan inte hålla tillbaka.

Igen, så länge du inte kan släppa det förgångna så lär det vara problem. Det är helt upp till dig själv om detta ska kunna lösas och om du ska kunna verka här även i framtiden.

Lycka till er nya medlemmar som söker info, hoppas ni får svar.
Jag och XL-Forum som var min baby funkade inte och detta blir mitt sista svar,
Kommer ändå, vilken XL-maskin som finns alltid att rekommendera forumet med dekaler

Ciao

Härmed så avslutar vi diskussionen och väljer att gå vidare som vuxet folk och få ett slut på detta.

Som en allmän slutkommentar: Mitt svar må ge ett sansat intryck, men jag är uppriktigt ledsen och för att vara ärlig rent satans besviken på att folk inte kan komma överrens. Vi är fullvuxna människor med barn och familjer, så man kunde åtmistone begära att folk vet vad som är viktigt här i livet och inte ägna sig åt meningslösa strider om skitsaker. Skämmes tamme fan!!!


Admin/Ralf
"Bra omdöme får man av erfarenhet... och erfarenhet får man av dåligt omdöme"


Återgå till "Medlemmar"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst