Forum status:

Inställningar, regler, driftinformation mm
Reglerna är till för att läsas för bättre förståelse!
Meddelande
Författare
Användarvisningsbild
Fibern
Moderator
Moderator
Inlägg: 5547
Ålder: 64
Blev medlem: maj 2009
Hoj: A-Twin XRV750 -00
Ort: Storkågeträsk

Re: Forum status:

#51 Inläggav Fibern » sön 17 sep 2017, 05:22

Tar det i denna tråd.
Något strul har inträffat var gång man postar. Kommer upp ett felmeddelande (1406) och en helsida med text och siffror) men vad som då inte syns är att inlägget gått iväg. Jag har börjat öppna forumet i ett till fönster, för att kunna kolla om det postats, för försöker jag en gång till kommer dessutom meddelande att "ett nytt meddelande har hunnit före och vill jag läsa det först" typ. Slipper dessutom dubbelpost. (Eller trippel)
Något du kan titta på @JanneBoj?
Anders//
Det svåra är inte att köra fort. Det svåra är att väja vid behov.
CREA DIEM

Användarvisningsbild
JanneBoj
Forumadmin
Forumadmin
Inlägg: 769
Ålder: 63
Blev medlem: september 2015
Hoj: Varadero XL1000-07
Ort: Askarbäck/Uppsala

Re: Forum status:

#52 Inläggav JanneBoj » sön 17 sep 2017, 09:59

HAr börjat kolla lite. Verkar vara nåt med TapaTalk. Återkommer lite senare.
_______________________________________________
// Janne *wheelie
//Life starts at the end of your Comfort Zone!\\

Användarvisningsbild
JanneBoj
Forumadmin
Forumadmin
Inlägg: 769
Ålder: 63
Blev medlem: september 2015
Hoj: Varadero XL1000-07
Ort: Askarbäck/Uppsala

Re: Forum status:

#53 Inläggav JanneBoj » sön 17 sep 2017, 16:42

Avaktiverat TapaTalk och då funkar allt som vanligt igen. Undersöker senare i kväll om Tapatalk återkommer med en lösning.
_______________________________________________
// Janne *wheelie
//Life starts at the end of your Comfort Zone!\\

Användarvisningsbild
Fibern
Moderator
Moderator
Inlägg: 5547
Ålder: 64
Blev medlem: maj 2009
Hoj: A-Twin XRV750 -00
Ort: Storkågeträsk

Re: Forum status:

#54 Inläggav Fibern » tor 02 nov 2017, 08:42

Vet inte om det bara är på min PC, men det har slutat komma upp tecken på notifikation, när någon svarat mig med "@" före namnet.
Inget större problem, men vet admin eller någon vad detta beror på?
Anders//
Det svåra är inte att köra fort. Det svåra är att väja vid behov.
CREA DIEM

Användarvisningsbild
JanneBoj
Forumadmin
Forumadmin
Inlägg: 769
Ålder: 63
Blev medlem: september 2015
Hoj: Varadero XL1000-07
Ort: Askarbäck/Uppsala

Re: Forum status:

#55 Inläggav JanneBoj » tor 02 nov 2017, 09:15

Nåt har hänt med mailkopplingen. Kollar upp i kväll.
_______________________________________________
// Janne *wheelie
//Life starts at the end of your Comfort Zone!\\

Användarvisningsbild
JanneBoj
Forumadmin
Forumadmin
Inlägg: 769
Ålder: 63
Blev medlem: september 2015
Hoj: Varadero XL1000-07
Ort: Askarbäck/Uppsala

Re: Forum status:

#56 Inläggav JanneBoj » mån 06 nov 2017, 09:15

@Fibern, lite rädd för att pilla i den där inställningen då den kommer att maila ut alla gamla missade notifikationer.
Risken då är att vi hamnar på nåt SPAM-filter nånstans.
Har inte den där inställningen själv så jag har inte tänkt på att den slutat fungera.
Funderar ett tag till på hur jag ska göra.
_______________________________________________
// Janne *wheelie
//Life starts at the end of your Comfort Zone!\\

Användarvisningsbild
Fibern
Moderator
Moderator
Inlägg: 5547
Ålder: 64
Blev medlem: maj 2009
Hoj: A-Twin XRV750 -00
Ort: Storkågeträsk

Re: Forum status:

#57 Inläggav Fibern » mån 06 nov 2017, 10:15

Inte viktigare än att vi kan lämna det därhän. Det lyser ju gult (oläst inlägg) i fliken till vänster. Är man intresserad läser man ju dessa.
Anders//
Det svåra är inte att köra fort. Det svåra är att väja vid behov.
CREA DIEM


Återgå till "Forum F.A.Q"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst