FLAGGA!

Inställningar, regler, driftinformation mm
Reglerna är till för att läsas för bättre förståelse!
Meddelande
Författare
Användarvisningsbild
pastorn
Cykel
Cykel
Inlägg: 29
Ålder: 64
Blev medlem: september 2012
Hoj: Varadero XL1000 1999
Ort: KÖPING, Västmanland

FLAGGA!

#1 Inläggav pastorn » tis 02 apr 2013, 16:01

Hejsan!
Undrar om det bara är för mej som flaggan för nytt meddelande inte försvinner fastän
jag har tittat på senaste inlägget?
Tidigare försvann den alltid och man kunde se när nya inlägg fanns.
Vet inte om jag har felet eller?

Med vänlig hälsning Holger S (pastorn)

Användarvisningsbild
Stefan
Council - Moderator
Council - Moderator
Inlägg: 5122
Ålder: 62
Blev medlem: oktober 2008
Hoj: XL 700 VA -11
Ort: Enköping

Re: FLAGGA!

#2 Inläggav Stefan » tis 02 apr 2013, 18:13

Har du provat att trycka F5?
I Chrome funkar det så för mig, jag måste ladda om sidan, men i IE fixar det sig automatiskt.
Bara en första tanke... :conf:
Alla har vi våra egna mål med att köra hoj, mitt är att ha kul utefter vägen :)
Bild

Användarvisningsbild
Stefan
Council - Moderator
Council - Moderator
Inlägg: 5122
Ålder: 62
Blev medlem: oktober 2008
Hoj: XL 700 VA -11
Ort: Enköping

Re: FLAGGA!

#3 Inläggav Stefan » tis 02 apr 2013, 19:33

I stort sett samma effekt som F5, båda bör funka *thumb_up*
Alla har vi våra egna mål med att köra hoj, mitt är att ha kul utefter vägen :)
Bild

Användarvisningsbild
pastorn
Cykel
Cykel
Inlägg: 29
Ålder: 64
Blev medlem: september 2012
Hoj: Varadero XL1000 1999
Ort: KÖPING, Västmanland

Re: FLAGGA!

#4 Inläggav pastorn » tis 02 apr 2013, 20:45

TACKAR1
Nu funkar det igen med er hjälp

God bless from Holger


Återgå till "Forum F.A.Q"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst